Controversă ”Game of Thrones”. George R.R. Martin dă cărțile pe față
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Game of Thrones
Game of Thrones
George R.R. Martin a vorbit, într-un interviu publicat duminică de Observer, despre finalul seriei inspirate de cărțile sale și a insistat că discuțiile create de finalul gândit de realizatorii serialului „Game of Thrones” nu influențează ultimele două volume ale sale.

George R.R. Martin a spus: „Nu schimbă nimic... Nu poți să mulțumești pe toată lumea, așa că trebuie să te mulțumești pe tine”. „Nu cred că seria TV a fost foarte bună pentru mine. Chiar ceea ce ar fi trebuit să grăbească lucrurile, de fapt, m-a încetinit. În fiecare zi mă așez și scriu și chiar și atunci când am o zi bună... mă simt prost pentru că mă gândesc «Doamne, trebuie să termin cartea. Am scris numai patru pagini când trebuia să scriu 40»", a mărturisit Martin.

A explicat că „îi lasă pe fani să aibă teoriile lor", dar că a scăpat acum de reacțiile emoționale intense pe care serialul le-a generat pe internet. „M-am ținut departe de toate astea... unele teorii sunt îndreptățite, altele bat câmpii. Vor vedea când voi termina", a mărturisit scriitorul.

Întrebat ce îi lipsește din perioada în care încă nu era celebru, Martin a spus: „Nu mai pot să intru într-o librărie și asta îmi plăcea cel mai tare să fac. Să intru și să umblu de la raft la raft, să iau o carte, să citesc un pic și să plec cu o grămadă de volume de care nu auzisem înainte să ajung în magazin. Acum, dacă mă duc la o librărie, mă recunoaște cineva în 10 minute și se strânge o mulțime în jurul meu. Așa că ai multe de câștigat dar și pierzi chestii".

Ultimele două volume din serie sunt în curs de apariție, data lansării fiind în continuare un secret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel