Controversă Mario Iorgulescu - Șerban Huidu. Val Vâlcu, după reacția vedetei TV: Îl putem compara cu cazul fiului de bancher
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
După accidentul făcut de Mario Iorgulescu, în spațiul online au început să circule fotografii care fac comparație cu cel făcut de Șerban Huidu, cel din urmă având chiar o reacție în acest caz. Jurnalistul Val Vâlcu spune că sunt cazuri complet diferite, Șerban Huidu nefiind sub influența nici unei substanțe.  

"În cazul lui Șerban Huidu poți spune că a fost un accident. A avut partea lui de vină, dar nu era băut și nici nu se drogase. Mario Iorgulescu, din ce se spune, ar fi consumat droguri și avea și alcoolemie ridicată, iar dacă se confirmă, asta este chiar o crimă, nu mai putem vorbi de o greșeală. În acest caz nu mai poți spune că nu ai fost atent, că ai greșit. Ce a făcut Mario Iorgulescu nu suportă comparație cu cazul Huidu. Dacă vrem să facem o comparație, o putem face cu cazul aceluia cu fiul de bancher care a spulberat pe calea Floreasca un taximetrist și o fată. El era ieșit din discotecă cu 'pipițele' după el, cu mașină puternică și fugea de poliție pentru că urma să fie oprit la filtru," a spus Val Vâlcu.

Reamintim că fiul de bancher Andrei Andronie a ucis două persoane într-un accident de circulație care a avut loc în noiembrie 2011, pe Calea Floreasca. El a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare. 

Iată fotografia care circulă pe internet, care a determinat reacția lui Șerban Huidu:

(w670)

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel