CONTROVERSA MOMENTULUI cu măștile după ce a zis Orban. A scăpat porumbelul: O săptămână vs. două luni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Naguma Medical Supply, parte a grupului InteRo, ne-a informat că a câștigat licitația organizată de Ministerul Sănătății pentru livrarea unui număr de 115 milioane de măști 3 PLY, oferind cel mai mic preț, respectiv 0,64 RON plus TVA pentru măști medicale cu certificat de garanție și calitate. 

Acest lucru se întâmpla prin iunie.  Acum la mijlocul lunii august, Ludovic Orban a zis că ”termenul de livrare este de o săptămână”, doar că au trecut... două luni de atunci.

”0,64 bani per mască a fost prețul cu care s-a câștigat licitația acum două luni. Acela era prețul. Între timp, a mai scăzut prețul pieții pentru că a crescut producția și a scăzut oferta. Dar 0,64 bani a fost cel mai mic preț la momentul licitației. Din cele 14 firme care s-au prezentat la licitație, a câștigat firma cu cel mai mic preț și cu termenul de livrare de o săptămână”, a zis Ludovic Orban.

Ce s-a întâmplat între timp și de ce măștile nu au ajuns după o săptămână, premierul nu a explicat. Compania se angajase că livrează marfa în șapte zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel