Controversatul Prinț Andrew a cerut Reginei să poarte uniforma de amiral la înmormântare
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 14 apr, 21:48 | Internațional

Foto: Instagram

Prințul Andrew i-ar fi cerut Reginei Elisabeta a II-a să poată purta uniforma de amiral la înmormântarea Prințului Philip, în ciuda faptului că titlul îi este suspendat după scandalul sexual al lui Jeffrey Epstein.

Conform The Sun, Ducele de York a renunțat la îndatoririle publice acum 18 ani, din cauza prieteniei cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein. Acesta fusese numit viceamiral onorific în Marina Regală când a împlinit 55 de ani, în 2015. Prințul ar fi urmat să fie decorat ca amiral în 2020, la 60 de ani, însă și-a suspendat titlul până la reîntoarcerea la viața publică.

„Oamenii au diferite opinii și sunt numeroase discuții legate de ce se va întâmpla”, a spus o sursă din interior. Prințul Andrew dorește să fie îmbrăcat în uniformă militară fiindcă frații săi, Prințul Edward și Prințesa Anne, vor purta straie oficiale, alături de Prinții William și Charles, care au la rândul lor titluri de onoare în armată. Harry nu are astfel de titluri odată cu renunțarea la îndatoririle regale.

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri