Copil de 10 ani, băgat în spital de tată după o bătaie cu scândura, în Galați
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un copil de 10 ani din Galați a ajuns la spital, după ce a fost bătut de tatăl său cu o scândură.

Un copil în vârstă de 10 ani a ajuns la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați, după ce tatăl său l-a bătut cu o scândură.

Băiatul, care locuiește împreună cu părinții și cei doi frații săi, a ars o rezistență de la reșou. Enervat, tatăl său a decis să-l pedepsească.

Bărbatul a luat o scândură și a început să-l lovească, până când a fost nevoie ca băiatul să fie transportat la spital. Acolo, a rămas internat alături de bunica lui.

Mama și ceilalți doi copii ai cuplului au fost luați în grija asistenților sociali și internați în Centrul Maternal, transmite Realitatea Plus.

În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior, plasat sub control judiciar.

Vecinii familiei spun că se aud deseori scandaluri. Cei doi părinți ar obișnui să consume băuturi alcoolice.

Incident similar în comuna suceveană Frumosu

În luna februarie a acestui an, mai multe imagini cu un copil bătut crunt chiar de tatăl său, sub ochii propriei mame, au circulat pe Internet. 

Imaginile erau din luna ianuarie, dar nimeni nu a sesizat atunci autoritățile, mama refuzând să depună plângere. După ce s-a aflat despre situația din familie, s-a format o echipă mixtă, formată din angajații Direcției pentru Protecția Copilului Suceava și polițiști, care a mers acasă la familie și a dus copiii și mama la un centru de ocrotire din Gura Humorului. Mama se pare că inițial nu a dorit să plece de acasă. 

Totul s-a întâmplat în comuna suceveană Frumosu. Tatăl și-a lovit copilul de 7 ani cu un lemn gros, în timp ce mama ar fi asistat impasibilă. Ulterior, ea a afirmat că nu-și amintește episodul și nu a dorit să facă plângere pe numele soțului său. 

În trecut, bărbatul a fost închis timp de șase ani, după ce și-a abuzat fiicele vitrege.

Un alt copil a fost bătut de tată într-un supermarket din Capitală

Scene incredibile au fost surprinse în direct la RealitateaPlus, în luna decembrie a anului 2020, într-un supermarket din București. Un tată și-a agresat copilul fără a ține cont de cei din jur sau de reporterul care chiar în acel moment transmitea în direct din incinta magazinului.

În imagini se vedea cum bărbatul îl smucește pe copil de geacă și îl trage violent spre el, în timp ce îi aplică o palmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel