Copil de 12 ani, apel DISPERAT la 112: Tata vrea să ne omoare!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Apel disperat făcut la 112 de un copil în vârstă de numai 12 ani. Acesta a sunat pentru a spune că tatăl său încearcă să-i ucidă bunica şi să-l omoare şi pe el. 

"Un apel la 112 poate fi cel mai important apel pe care îl vei face vreodată. Poate fi apelul prin care salvezi viața unei persoane dragi. Printre miile de apeluri efectuate în fiecare an de copii am descoperit mici eroi care au cerut ajutor colegilor noștri. Aflați în situații care depășesc universul copilăriei și al jocurilor, micuții au reușit să fie puternici și s-au descurcat în situații care pun în balanță viața și moartea", transmite STS.

Iată ce relatează cei de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale: 

„Alo, ajutați-mă... Tatăl meu vrea să-mi omoare bunica și vrea să mă omoare și pe mine! Bunica încearcă să se apere...” este strigătul disperat al unui băiat în vârsta de 12 ani care și-a înfrânt frica şi a sunat la 112 pentru a cere ajutorul.

Cu teamă în glas, dar stăpân pe sine, băiatul a reușit să-i spună operatorului 112 ce i se întâmplă și detalii despre locul în care se află.

A fi curajos nu înseamnă să nu îți fie frică, ci să accepți frica pe care trebuie să o depășești și să iei deciziile importante în situațiile limită.

Îl felicităm pentru curajul de care a dat dovadă! E eroul nostru! Le mulțumim tuturor celor care sună responsabil la 112. Apelarea numărului unic de urgență în situaţii care nu reprezintă un pericol pentru viaţă, proprietate sau mediu, poate să

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel