Copil de 4 ani, mort în Dolj. Mașina în care se afla s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Realitatea PLUS
Captură Realitatea PLUS
Un copil în vârstă de 4 ani și-a pierdut viața, miercuri dimineață, într-un accident rutier produs în comuna Leu din Dolj. 

Miercuri dimineață, un grav accident s-a produs în comuna doljeană Leu. Un copil de patru ani și-a pierdut viața, iar alți doi minori, șoferul și o femeie au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Primele informații arată că la fața locului, imediat după producerea accidentului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul SMURD și echipaje SAJ.

Reprezentanții ISU Dolj au transmis că a fost găsit un copil minor încarcerat, în stop cardio respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștientă și un bărbat conștient cu traume. Din păcate, la scurt timp, copilul inconștient și încarcerat a fost declarat decedat.

Ceilalți doi copii, de 10 și 11 ani, conducătorul auto și o femeie de 32 de ani, au fost transportați la UPU Craiova.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile. 
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, transmite Gazeta de Sud.

Un alt copil de 4 ani a murit în luna aprilie, după un accident produs în Suceava

Un copil de patru ani a murit la finalul lunii aprilie, la spital, acolo unde a fost internat cu o gravă leziune cerebrală, în urma unui accident petrecut pe 9 aprilie, în municipiul Suceava.

Pe 9 aprilie, în jurul orei 19.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, între Catedrală și Nordic, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că Vasile S., în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui VW Golf, cu care se deplasa pe direcția dinspre Catedrală către Nordic, a efectuat la un moment dat manevra de întoarcere neregulamentară a mașinii, fără a se asigura corespunzător, moment în care a intrat în coliziune lateral-frontală cu un Seat Ibiza care era condus pe aceeași direcție de mers de către Daniel C., în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava. (Citește mai mult AICI). 

actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel