Copil împușcat mortal de frate, în Mureș. Proprietarul armei a fost reținut
Autor: Andrada Oana pe 04 mai, 10:44 | Justiție

Imagine de Michal Jarmoluk de la Pixabay

Proprietarul armei cu care un copil de cinci ani și-a împușcat mortal fratele a fost reținut de polițiști.

Proprietarul armei cu care luni un copil de 5 ani a fost împușcat mortal de fratele său, în vârstă de 8 ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Evenimentul s-a produs la marginea unui păduri din apropierea localității Mădărași, județul Mureș, unde mai multe familii se aflau la picnic.

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 49 de ani, deținătorul legal al armei neletale cu aer comprimat cu care copilul a fost împușcat. Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii și clarificării tuturor aspectelor.

Un copil în vârstă de 5 ani a fost împușcat mortal luni de fratele său, cu arma unui angajat al Ocolului Silvic, lăsată nesupravegheată.

Din primele verificări, se pare că mai multe familii cu copii au ieșit la un picnic, printre care și un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală. Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu arma și a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui, transmite Mediafax.

Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri