Copilul găsit mort în pădure este Sebi. Analizele ADN au confirmat
Autor: Andrada Oana pe 22 apr, 10:59 | Social

Foto Poliția Română

Analizele ADN au confirmat faptul că băiețelul găsit mort în pădure este Sebastian Ionel Corbei, în vârstă de 7 ani, dat dispărut pe 9 ianuarie, în localitatea arădeană Vânători. 

Cadavrul găsit pe 3 aprilie, între localitățile Mișca și Vânători din județul Arad, este al lui Sebastian Ionel Corbei, băiețelul de șapte ani dat dispărut la începutul lunii ianuarie, au arătat rezultatele analizelor ADN, potrivit RomâniaTV. 

Informația a fost confirmată de autorități. 

Copilul nu ar fi avut o moarte violentă şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp, spun surse din cadrul anchetei. 

Sebastian Ionel Corbei nu ar fi plecat de la stână cu doar o oră înainte de momentul anunţului dispariţiei, ci mult mai devreme. Totodată, decesul ar fi survenit înainte ca polițiștii să înceapă căutările, din cauza condițiilor meteorologice.

El s-ar fi rătăcit în drum spre casă din cauza ceții. 

Amintim că mama lui Sebastian Ionel Corbei a sunat al 112, pe 9 ianuarie, anunțând că băiatul a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. 

Căutările au durat mai mult de două săptămâni, iar familia era convinsă că Sebi ar fi fost răpit de persoane necunoscute.

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri