Corina, iubita lui Reghecampf, mesaj după anunțul divorțului de Anamaria Prodan: Nu iubeşti când tu eşti mai presus de persoana iubită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Corina Bilcon, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a transmis un mesaj în scandalul momentului, după ce antrenorul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan.

"Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”, a scris Corina pe contul personal de instagram.

"Nu da explicații nimănui. Nu ai datorii față de oameni. Ai doar o datorie față de tine: Să fii liniștit sufletește. Și o datorie față de Dumnezeu. Să fii om bun. Atât!”,  a precizat Corina într-o altă postare.

Vezi și: Reghecampf și Corina, iubita sa, în tandrețuri. Primele imagini împreună, după anunțul divorțului de Anamaria Prodan (FOTO)

Laurențiu Reghecampf, anunț despre divorț

"Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!", a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, pentru Cancan.

"Reghecampf este soarele familiei noastre"

Anterior, după ce s-a zvonit și că presupusa iubită a lui Reghe ar fi însărcinată, Anamaria Prodan a scris pe Instagram: „Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime! Comentarii și explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult!

Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen "lovitură pentru Anamaria Prodan" sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel