Cornel Galeș, IGNORAT total de fiica naturală: Are SÂNGE RECE. Nu a fost în stare
Autor: Giorgiana Croitoru pe 26 noi 2020 / 14:48 | Vedete

Finul lui Cornel Galeș a făcut dezvăluiri neștiute despre fiica naturală a acestuia, la aproape un an de la deces.

Fiica lui Cornel Galeș nu a mers niciodată la mormântul tatălui său, chiar dacă se împlinește un an de când a trecut în neființă. Finul fostului soț al Ilenei Ciuculete a făcut dezvăluiri incredibile despre organizarea parastasului bărbatului, cât și despre relația pe care a avut-o acesta cu fiica lui.

"De pomană se va ocupa fiica Vivianei, pentru că Viviana este în Franța. O să fim acolo prezenți, ea are încredere în noi. Nu am avut timp să dau telefoane. Cum spun eu: „când ești în viață ești bun”. Nu vor veni fiii Ilenei. Sunt cheltuieli mari, trebuie să vină de la Craiova. Le-am zis că nu va fi nicio problemă dacă nu vor fi prezenți", a spus finul lui Cornel Galeș, pentru Antena Stars.

Fiica lui Cornel Galeș "are un sânge mai rece"

 

Mai mult de atât, bărbatul a mărturisit că fiica naturală a lui Cornel Galeș nu a avut niciodată o relație apropiată de tatăl său, motiv pentru care nu a mers niciodată la mormântul lui de când a trecut în neființă.

„De Claudia nu știu, are un sânge mai rece. Mai degrabă a fost fiica Vivianei decât ea. Dar măcar să se ducă cu o lumânare nu a fost în stare. Nu a mers niciodată la mormântul tatălui ei”, a continuat el. 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri