Cornelia Catanga, anunț pentru fani. Ce face și unde a dispărut soțul ei zilele trecute
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au anunțat fanii despre activitatea lor muzicală, dar au dezvăluit și unde a dispărut el zilele trecute.

După ce au fost evacuați din casa în care locuiau, imediat după ce ea a suferit și un stop cardio-respirator, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au acordat un interviu pentru România TV, în care și-au anunțat fanii că  

"Așa suntem de peste 30 de ani. Vreau să spun telespectatorilor că eu și soțul meu suntem niște luptători, luptăm în continuare să vedem până când și până unde o să ajungem. Vreau să spun că, Cornelia Catanga este foarte tare. Mi-am început spectacolele, mi-am început concertele, mi-am început filmările pe la televiziune. Nu aș putea să spun și să-mi pun viața în pericol, spunând că eu deja pot să când și că eu nu pot să când de fapt. Am fost în străinătate, am avut concerte în Germania, Olanda, deci am trecut peste. Pe 22 decembrie o să plec în Spania, avem concerte acolo. Nu vă mai spun de Revelioane. Sunt ok, sunt tare, sunt foarte bine"

Evacuarea din casă a afectat-o

"Normal că m-a afectat pentru că a fost muncă cinstită. Ce credeți, că cei care sunt cu bani mulți sunt fericiți?"

"Mă gândeam acum câteva zile că spunea cineva că omul nu are prieteni, succesul său are prieteni. Noi suntem trei artiști cu trei stiluri total diferite. Cornelia cântă cu mult profesionalism muzica lăutărească și nu numai, eu cânt romanța și muzica ușoară românească, iar Alexandru nostru e unul dintre cei mai mari pianiști de jazz din România"

Unde a dispărut Aurel Pădureanu zilele trecute

"Am plecat la un nepoțel de-al meu care locuiește la Târgoviște. Acolo am băut cu un spriț mai mult decât ar fi trebuit și m-a luat somnul, efectiv, și ăsta a fost motivul. Și nu am vrut să o deranjez pe Cornelia. Dar nu a fost în zadar pentru că i-am făcut un cadou. I-am adus un pisicuț frumos", a mărturisit Aurel Pădureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel