Corneliu Ștefan (PSD) preia mandatul la conducerea CJ Dâmbovița
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Corneliu Ștefan
Corneliu Ștefan
Corneliu Ștefan, președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, va depune, joi,  jurământul de investire pentru preluarea mandatului  câștigat în urma alegerilor locale din 27 septembrie, 2020.

"Joi, 29 octombrie, voi depune jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Ar fi total neadevărat dacă aş spune că nu am emoţii. Încă o dată, le mulţumesc celor peste 100.000 de dâmboviţeni datorită cărora voi ocupa această funcţie.

Înaintea alegerilor din septembrie, spuneam că a venit timpul unei altfel de administraţii. O cer dâmboviţenii, o cer vremurile!

Acum, cu câteva zile înainte de învestire, consider că 2020 este cu adevărat începutul unei administraţii care să ţină ritmul cu timpul şi cu nevoile reale ale acestui judeţ. Au fost făcuţi primii paşi, dar lucrurile merg înainte în Consiliul Judeţean!

Cel mai important lucru este însă ceea ce am făcut sau vom face în funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni, precum şi în calitate de preşedinţi ai Consiliului Judeţean. Toţi trebuie să înţelegem că noi le suntem datori dâmboviţenilor, nu ei nouă!

Cu acest gând voi depune jurământul de învestire ca preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmbovița", a scrie președintele ales al CJ Dâmbovița pe Facebook.

Corneliu Ştefan, PSD,  a câştigat în urma alegerilor locale dinpreşedinţia Consiliului Judeţean cu 46,16%, obţinând 100.064 de voturi din totalul de 216.739 voturi valabil exprimate, potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Autoritatea Electorală Permanentă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel