Coronavirus. Adrian Ionel, UNIFARM: Ce cantitate de măşti şi dezinfectanţi ajunge în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Adrian Ionel, director general al UNIFARM a vorbit despre cantităţile de produse care vor fi puse pe piaţă în contextul coronavirusului. 

Adrian Ionel a spus care este cantitatea de materiale pe care UNIFARM a comandat-o în contextul coronavirusului, produse care urmează să ajungă pe piaţă în cel mai scurt timp posibil.

"La Unifarm am încheiat două contracte, zilele următoare trebuie să facem plata pentru aceste produse şi să fie livrate la sfârşitul săptămânii viitoare. Contracte pentru măşti de patru tipuri şi dezinfectanţi.  Cinci, poate chiar şase milioane de măşti şi 25 de tone de dezinfectanţi.

În afară de aceste lucruri vor mai veni, suntem în negociere şi pentru alte materiale specifice lucrului: mănuşi de protecţie, combinezoane şi alte astfel de produse", a declarat presei Adrian Ionel, director UNIFARM, înaintea unui eveniment organizat de DC MEDIA GROUP la care participă.

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical, organizează la data de 27 FEBRUARIE 2020, "HEALTH ROMANIA – Ediția a III-a: FINANȚAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE. FINANȚAREA TREBUIE SĂ URMEZE PACIENTUL?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel