Coronavirus, caz confirmat în România. Horaţiu Moldovan, informaţii de ultimă oră
Autor: Mihai Ciobanu pe 27 feb, 10:48 | Sanatate

Conferenţiar doctor Horaţiu Moldovan, doctor în ştiinte medicale, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a oferit informaţii de ultimă oră despre cazul de infectare cu coronavirus confirmat în România.

"Situaţia este stabilă, ne ocupăm de ancheta epidemiologică pentru a stăpâni fenomenul. Nu există nicio problemă. Mesajul nostru este de calm. Autorităţile sunt în control asupra acestei situaţii. Vă vom ţine la curent cu toate aspectele legate de evoluţia acestei epidemii", a declarat Horaţiu Moldovan.

Întrebat cu câte persoane a mai intrat în contact persoana infectată, acesta a declarat: „Este un număr mai mare de persoane, dar este incert acest lucru. Ca atare, Direcţia de Sănătate Publică locală derulează în acest moment noi investigaţii epidemiologice pentru a lămuri acest lucru. Vorbim de un număr de ordinul zecilor”.

Horaţiu Moldovan a făcut aceste declaraţii înaintea începerii unui eveniment pe teme medicale, organizat de DC MEDIA GROUP. Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical, organizează la data de 27 FEBRUARIE 2020, "HEALTH ROMANIA – Ediția a III-a: FINANȚAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE. FINANȚAREA TREBUIE SĂ URMEZE PACIENTUL?".

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri