Coronavirus. Apel pentru deschiderea de urgenţă a spitalului din Fălticeni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Situaţia alarmantă din judeţul Suceava ar putea fi rezolvată, susţine senatorul Ioan Stan. Acesta a cerut cinci milioane de euro pentru achiziţia de aparatură medicală pentru Spitalul Municipal Fălticeni care, spune el, ar putea rezolva criza în care se află acum Spitalul Judeţean, unde zeci de cadre medicale au fost depistate cu COVID-19.  

Senatorul a declarat, în exclusivitate pentru ŞtiriDiaspora.ro, că a cerut banii necesari pentru a dota cu aparatură noul spital, care ar putea fi soluţia pentru numărul tot mai mare de persoane infectate cu noul coronavirus.

"Este vorba despre cinci milioane de euro, respectiv 23,8 milioane de lei.

Este un spital la cheie, are şi echipamente medicale, tot ce îi trebuie, în afară de aparatura medicală care este în procedură de achiziţie. Banii să îi avem, că în două săptămâni maxim dăm drumul la spital. 250 de paturi. Vă daţi seama? În condiţiile în care Iaşi, Neamţ, Botoşani ne refuză pacienţii, am putea să rezolvăm prin spitalul de la Fălticeni. Păcat de asemenea bijuterie de spital!

În afară de asta, avem spaţii de cazare pentru 30 de cadre medicale gratuit, cu hrană, tot absolut. Numai să rezolvăm problema. Aţi văzut situaţia alarmantă din judeţul Suceava. O soluţie ar fi aceasta: deschiderea spitalului din Fălticeni!", a declarat Ioan Stan, pentru ŞtiriDiaspora.ro.

Citeşte mai multe pe Ştiri Diaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel