Coronavirus, Italia - Un argentinian CELEBRU, izolat în Bergamo: Trăiesc momente groaznice
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
foto: Papu Gomez @papugomezofficial - FB
foto: Papu Gomez @papugomezofficial - FB
Argentinianul ”Papu” Gomez povestește că trăieşte momente 'groaznice' la Bergamo, acolo unde joacă la formația de Liga întâi, Atalanta.

Argentinianul Alejandro "Papu" Gomez, căpitanul echipei italiene Atalanta, a mărturisit luni că trăieşte la Bergamo, unul dintre principalele focare ale coronavirusului, momente "groaznice", şi a subliniat că în această perioadă fotbalul este ultimul lucru care-l interesează, scrie EFE.

Gomez, izolat la Bergamo alături de familia sa, spune că nu are probleme de sănătate dar că este trist pentru faptul că se trezeşte dimineaţa ascultând cu cât a mai crescut numărul persoanelor infectate sau decedate din cauza coronavirusului în Italia.

Starea mea de spirit nu este una deosebită. Situaţia ţării nu este cea mai bună, încerc să fiu pozitiv, dar în fiecare zi aud veşti neplăcute. Când urmăreşti ştirile te apucă tristeţea. Nu este nimic de făcut decât să rămâi acasă, să fii pozitiv şi să speri că toate acestea vor trece cât mai repede", a spus Gomez pentru Sky Sport.

Mi-e greu să mă gândesc la fotbal

În ultimii patru ani, cu Atalanta am adus multă fericire într-un oraş întreg. Ceea ce trăim acum este ceva îngrozitor, pe care încă nu îl pot explica, afectează nu numai Bergamo, ci şi toată Lombardia, toată Italia. Suntem cea mai afectată ţară. Ar trebui să ne mândrim, să ne bucurăm de rezultatele noastre sportive, doar că acum nu ne putem gândi decât la familiile celor care suferă. În acest moment mi-e greu să mă gândesc la fotbal, încerc să rămân în formă, să mă antrenez un pic zilnic, o oră şi jumătate sau două, încerc să mă concentrez pe exerciţii fizice, dar este complicat. Este greu să mă gândesc la fotbal, acum este ultimul lucru care mă interesează. Nu ştiu dacă se va relua sezonul, dacă vom juca din nou. Cel mai important este ca această situaţie să se rezolve, a afirmat fotbalistul.

Înainte de întreruperea competiţiilor fotbalistice, Atalanta reuşise o calificare istorică în sferturile Ligii Campionilor după ce a eliminat Valencia în optimi.

În Serie A, echipa este pe locul 4, cu 48 de puncte, după 25 de etape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel