Coronavirus - Lovitură pentru Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor se află în autoizolare.

Delegaţia FRF a luat parte la Congresul UEFA şi la tragerile la sorţi a Ligii Naţiunilor, în Amsterdam, pe 2-3 martie. Printre reprezentanţii Serbiei şi Elveţiei au apărut cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Delegaţia a intrat în autoizolare pentru a evita răspândirea virusului dacă sunt infectați, conform Mediafax.

Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor a fost formată din Răzvan Burleanu (preşedinte), Radu Vişan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecţioner), Mihai Stoichiţă (director tehnic) şi Gabriel Berceanu (ofiţer de presă al echipei naţionale).

Reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal nu au avut contacte directe cu persoanele infectate cu coronavirus, dar s-au aflat în aceeaşi sală de congres.

Marți se vor împlini 14 zile de la acel moment, perioadă în care pot apărea simptomele asociate virusului COVID-19, dar încă de la aflarea veştilor că unii dintre participanţi au fost depistaţi cu coronavirus, membrii delegaţiei au intrat în izolare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel