Coronavirus România. Coarnă: Primul caz confirmat la Victor Babeș- UPDATE: Informația, infirmată din Ministrul Sănătății
Autor: Giorgiana Croitoru pe 24 feb, 17:12 | Sanatate

Dumitru Coarnă a citit în direct un mesaj conform căruia ar fi confirmat primul caz de Coronavirus în România, dar informația a fost infirmată din Ministerul Sănătății. 

UPDATE 2: Nici la Spitalul Victor Babeș din Timișoara nu se confirmă niciun caz de pacient cu coronavirus. 

UPDATE: Conform reacției transmise către DCNews din Ministerul Sănătății, informația nu se confirmă. Secretarul de stat Horațiu Moldovan a afirmat că ”Nu este caz de coronavirus pozitiv la Victor Babeș”. 

De asemenea, conform informațiilor obținute de DCMedical.ro de la conducerea spitalului, nu există o confirmare de caz cu coronavirus în București. În spitalul Victor Babeș din Capitală, nu este nicio persoană internată cu suspiciune de coronavirus. 

Citește și: Tu știi să folosești masca medicală pentru gripă sau Coronavirus? Așa se poartă CORECT

Știrea inițială

 

Dumitru Coarnă a afirmat în urmă cu puțin timp, în direct la B1 TV, că a fost confirmat primul caz de Coronavirus la Spitalul Victor Babeș.

"Avem confirmarea că la Victor Babeș este un Coronavirus. Acum avem mesajul. Da, uitați-l. Eu am întrebat dacă este public. Mi-a spus: Nu. A sunat doamna doctor de acolo acasă la familie să-i avertizeze. Am primit acum mesajul. "Avem confirmarea conform căreia au ieșit din ședință medicii de la Victor Babeș și în spital este..."", a declarat Dumitru Coarnă, în direct la B1 TV.

Informația este verificată în aceste momente de către redactorii DCMedia Group. Revenim cu informații. 

Vezi și: BREAKING NEWS Bărbat suspect de coronavirus, sosit pe Aeroportul din Sibiu

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri