Coronavirusul în România. Comisarul şef Marin Ion: Ai venit tu, panaramă... cu cine ai făcut blat?
Autor: Scutaru Cristina pe 27 feb, 13:16 |  Coronavirus

Fostul comandant al IPJ Buzău, comisarul şef Marin Ion, a avut un mesaj interesant după ce noul coronavirus a fost confirmat și în România.

”MĂ, CORONAVIRUSULE... CE CAUȚI LA NOI? Ce cauți, mă, la noi? Tu nu știi că suntem în urmă cu 100 de ani față de alții? Al dracu' virus, ai venit cu avionul... Dacă veneai cu vaporul, poate mureai înecat, ca bietele oi, la Medgidia... Ce vrei de la noi? Nu vezi că nu avem autostrăzi, că drumurile sunt pline de gropi, că trenurile merg la fel de repede ca trăsura?

Ce cauți aici? Crezi că iei locul corupției și minciunii? Vezi-ti de treaba ta! Astea rezistă de 30 de ani! Tu, dacă nu găsești ce trebuie ca să incubezi, te ia dracu' în câteva ore! Ești tâmpit, nu pricepi? Dacă ne spălăm pe mâini, ai dispărut... Nu ești rezistent, ca banii... De 30 de ani sunt spălați și degeaba, tot murdari sunt în anumite mâini, buzunare sau conturi!

Al dracu'... Ai văzut că nu am avut iarnă și, din lipsa zăpezii, nu pot fi "sifonați" banii... Ai venit tu, panaramă, și ai dat liber la achiziții directe... Cu cine ai făcut blat? Arde-te-ar încălzirea globală!”, a scris Marin Ion pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, că pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un bărbat dintr-o comună din Gorj, care este, în prezent, în stare bună și nu are simptome de boală.

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri