Costache, ministrul Sănătății, a DEMISIONAT în criza generată de COVID - 19. Chirieac: Probabil din acest motiv a plecat din Guvern
Autor: Anca Murgoci pe 26 Martie, 10:51 | Politica

FOTO AGERPRES

Bogdan Chirieac, analist politic, a făcut un comentariu după ce Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a demisionat joi din funcţie.

Întrebat dacă demisia lui Victor Costache este un gest de onoare, așa cum au spus unele voci din PNL, Bogdan Chirieac a zis: ”Și eu cred că este un gest de onoare fiindcă a lucra în echipa lui Ludovic Orban nu este un gest care să onoreze pe cineva. Ministrul Costache, până să vină în Guvern, nu a fost șomer, așa cum a fost premierul până să fie premier, a fost medic cardiolog, chirurg de renume”.

”Victor Costache nu a mai suportat și se întoarce la meseria sa unde a fost în frunte. Au sărit cu picioarele pe el. De ce? Pentru că Victor Costache a cerut să fie testat tot Bucureștiul, cum se întâmplă în toată lumea civilizată în pandemia COVID - 19? Și probabil Ludovic Orban nu a fost de acord cu așa ceva. Acesta o fi fost motivul. Ministrul Costache ceruse foarte clar, ca medic, ca om care salvează vieți, nu ca fost șomer devenit brusc premier, testarea tuturor locuitorilor din București. Eu cred că trebuie mers mai departe cu testarea, cum a zis Organizația Mondială a Sănătății”, a mai spus analistul politic la Antena 3.

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri