Costel Alexe, la sediul ANM. ”Am discutat despre dezvoltarea rețelei meteorologice”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Costel Alexe / Facebook
Foto: Costel Alexe / Facebook
Costel Alexe a vizitat Administrația Națională de Meteorologie unde a avut mai multe discuții cu privire la dezvoltarea rețelei meteorologice din România. 

Costel Alexe a susținut pe pagina sa de Facebook că a văzut și echipamentele de specialitate ale centrului ANM, dar a aflat și cum va fi vremea luna viitoare. 

Dezvoltarea rețelei meteorologice

”I-am vizitat, săptămâna aceasta, pe colegii de la Administrația Națională de Meteorologie. Am văzut ultimele echipamente achiziționate din fonduri europene și am discutat, cu doamna director general Elena Mateescu și echipa sa, despre noile etape ale dezvoltării rețelei meteorologice din țară.

ANM este una dintre cele mai vechi, prestigioase și respectate instituții publice din România. Toți specialiștii care lucrează aici își fac treaba cu mult profesionalism și le mulțumesc pentru asta. Sper ca, în următoarea perioadă, să ajung să îi cunosc și pe colegii de la centrele și stațiile meteo din țară.

Cum va fi vremea

Cu ocazia vizitei la ANM am aflat și prognoza pe următoarele luni, pe care o împărtășesc acum cu voi. Se pare că, până la sfârșitul lunii, informațiile meteorologice indică o probabilitate redusă pentru condiții de iarnă severă în România. Luna februarie va fi, în schimb, o lună autentică de iarnă și trebuie să fim pregătiți pentru a acționa la timp, în condiții de viscol și zăpadă abundentă”, a relatat Costel Alexe pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel