Costel Enache (U Cluj): Visăm la o finală de Cupa României
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Costel Enache (U Cluj): Visăm la o finală de Cupa României
Costel Enache (U Cluj): Visăm la o finală de Cupa României
Antrenorul divizionarei secunde Universitatea Cluj, Costel Enache, a declarat, marţi, înaintea partidei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu din sferturile Cupei României, că el şi jucătorii visează de pe acum la o calificare în finala competiţiei. 

'Noi am luat în calcul orice scenariu pentru meciul de mâine, dar ar fi ideal să încheiem lucrurile în 90 de minute. Ne aşteaptă însă un joc cu un adversar puternic, cu un joc consistent, chiar dacă ultimele două meciuri oficiale le-a pierdut. Trebuie să fim foarte, foarte atenţi şi să avem o organizare foarte bună. Cred că avem soluţii să ne impunem în orice situaţie. Visăm la o finală de Cupa României. Ar fi o performanţă minunată pentru jucători şi o recompensă pentru ultima perioadă în care au muncit foarte, foarte mult', a spus Enache într-o conferinţă de presă.

'Viitorul Pandurii Târgu Jiu este o echipă imprevizibilă şi cu fluctuaţii pentru că are jucători foarte, foarte tineri. Însă joacă dezinvolt, fără să aibă o presiune asupra lor şi sunt inventivi. Chiar dacă nu au victorii de mult timp, Viitorul Pandurii este o echipă periculoasă', a adăugat antrenorul.

Echipa de fotbal Universitatea Cluj întâlneşte, miercuri, de la ora 20:30, pe teren propriu, formaţia Viitorul Pandurii Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru faza sferturilor de finală ale Cupei României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel