Costin Mărculescu, AMENINȚAT de Ștefan Bănică. "E conștient, va PIERDE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Conflictul dintre Costin Mărculescu și Ștefan Bănică Jr. continuă.

Conflictul dintre Ștefan Bănică Jr. și Costin Mărculescu continuă, chiar și la cinci luni după moartea Cristinei Țopescu, atunci când cântărețul era acuzat că pe vremea când era împreună cu jurnalista, ar fi bătut-o de mai multe ori. 

“Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, scria Costin Mărculescu pe Facebook pe atunci, mesajul ce a stârnit controverse.

Ștefan Bănică amenință cu judecata

Ștefan Bănică Jr. nu a dorit să facă nicio declarație publică pe marginea acestor acuzații, însă a avut grijă să îi transmită un mesaj cât se poate de clar colegului său de breaslă.

“I-a transmis printr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au mărturisit surse de încredere, pentru impact.ro, citează playtech.ro

Vezi mesajul lui Mărculescu de atunci: Ștefan Bănică, acuzat că a bătut-o pe Cristina Țopescu. Cine face acuzația șocantă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel