Covid-19. ALDE, petiție pentru amenajarea de spitale temporare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
ALDE
ALDE
ALDE a propus Guvernului să aibă în vedere crearea de noi spații temporare pentru cazarea bolnavilor de COVID-19 în locații de tipul săli expoziție, existente deja în fiecare județ.

Am propus pentru zona București - Ilfov spațiile de la ROMEXPO, dar și spațiile pe care COSR a anunțat că este dispus să le pună la dispoziție. Pe acest model, se pot organiza spitale temporare în fiecare județ în sălile de sport, în centrele expoziționale, sau în orice alt tip de astfel de spații. Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!

Petiţia a fost lansată online

Astăzi, ALDE lansează petiția prin care cerem Guvernului Orban să preia astfel modelele din țări precum Spania, Marea Britanie, Statele Unite sau China și să amenajeze locuri temporare pentru cazarea bolnavilor de COVID-19 în astfel de spații din fiecare județ unde este necesar.

La final, vom transmite petiția către Guvern, alături de toate semnăturile. Chiar dacă vedem că Guvernul Orban e nepăsător, noi nu putem rămâne indiferenți!  Cu cât suntem mai mulți, cu atât vocea noastră e mai puternică! Petiția poate fi citită și semnată aici:  https://petitie-alde.ro/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel