COVID - 19. Automecanica Moreni îşi reia activitatea
Autor: Crişan Andreescu pe 26 Martie, 08:51 |  Coronavirus

Constantin Bucuroiu: Se reia activitatea acolo unde situaţia se impune

Uzina Automecanica Moreni îşi reia parțial activitatea, după o pauză de câteva zile generată de vizita în incinta unităţii a unui delegat de la Cluj care a avut în familie un caz de coronavirus.

Constantin Bucuroiu, liderul de sindicat,  a declarat că vor fi rechemaţi la muncă numai cei care lucrează pe liniile de montaj, pentru onorarea contractelor cu Armata. 

„Vom începe prima dată cu sectoarele care au deja banda plină cu transportoare pentru mentenanţă, dar şi acolo unde situaţia impune venirea oamenilor la lucru. Restul... îi lăsăm acasă, pentru că tot am profitat de aceste 5 zile de concediu, deci oamenii nu vor pierde, îşi vor lua banii întregi, ca să putem să menţinem mai rarefiată activitatea în perioada asta critică, decât să umble, mai ales dacă sunt sectoare fără activitate.

Se reia activitatea acolo unde situaţia se impune şi mă refer aici la banda de montaj, rodajul, service-ul motoare şi secţia de construcţii metalice, cât şi secţia de prelucrări mecanice", a precizat liderul de sindicat pentru jurnaldedambovita.ro

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri