Covid-19: Bilanțul deceselor din Marea Britanie a depășit numărul raportat de China
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Marea Britanie a întrecut China și Iranul la numărul de decese cauzate de Covid-19, după ce alte 684 de persoane și-au pierdut viața vineri.

Marea Britanie a întrecut China și Iranul la numărul de decese cauzate de Covid-19, după ce alte 684 de persoane și-au pierdut viața vineri. The Sun transmite că totalul morților a ajuns la 3.645.

Cifrele oficiale oferite de guvernul britanic a depășit cu mai mult de 300 de morți situația din China, țara din care a început pandemia Covid-19. Cu toate că situația din China și Iran se află pe site-ul prestigioasei Universități John Hopkins, guvernele celor două țări au fost des acuzate de mușamalizarea numărului real de cazuri.

Aproape 40.000 de infectați britanici

Ministerul Sănătății din Marea Britanie a mai transmis că 38.168 de britanici au fost confirmați pozitiv cu Covid-19, o creștere cu 4.450 față de ziua de ieri.

Numărul infectaților britanici cu coronavirus a crescut zilnic, cu aproximativ 17% pe zi, sugerând că Marea Britanie este departe de „stabilizarea" valului de îmbolnăviri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel