Denise Rifai se pregătea de VACANȚĂ! ”Am cerut să negociem. E CUMPLIT”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Denise Rifai a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS despre impactul COVID-19 asupra turismului și a povestit ce a făcut cu vacanța pe care a plătit-o în integralitate. 

Jurnalistul Val Vâlcu a subliniat că turismul este cel mai afectat de pandemia de COVID-19, iar, în acest context, a întrebat-o pe Denise Rifai ce a făcut cu vacanța plănuită și plătită în această perioadă. 

"Am cerut amânarea vacanței la o dată viitoare, nu vreau banii înapoi. Excursia mea era plătită în integralitate, aveam un concediu plătit și am cerut să negociem și să-l fac la o dată anume când lucrurile se vor mai așeza", a subliniat Denise Rifai în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Ideea e că noi nu trebuie să tragem banii înapoi, pentru că altfel vom ajuta la un faliment pe sectoare. Banii să rămână acolo și să existe disponibilitate din partea tour-operatorilor, a agențiilor de turism, a hotelierilor să ofere serviciile respective la o dată viitoare. Sunt foarte mulți oameni și am auzit foarte multe discuții în care nu vor să facă această reprogramare, pentru că sunt sume de bani enorme, pierdute deja și au nevoie de bani în companii. E cumplit! O să fie foarte urât", a completat ea. 

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel