COVID-19 în lotul României, înainte de meciul cu Liechtenstein
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Un fotbalist din naţionala României a fost depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19. 

„Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul tricolorilor, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.”, a informat frf.ro.

Aceași sursă menționează că toți ceilalți jucătorii și membrii ai staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate sâmbătă dimineața.

Fără simptomatologie specifică, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial de sâmbătă seara și a părăsit cantonamentul echipei naționale, scrie Mediafax.

România, fără atacanţi cu Liechtenstein 

Cu Drăguș și Alibec accidentați și Jovan Markovic obosit, așa cum a transmis Mirel Rădoi, sunt șanse mari ca selecționerul să improvizeze, așa cum a transmis la conferința de presă de astăzi.

"Ne-am gândit la posibilitatea de a aduce un jucător în poziția de atacant, dar după mai multe discuții atât cu staff-ul tehnic, cât și cu cel medical, există riscul ca cine vine să fie fals negativ sau pozitiv și nu am vrea să intrăm într-o astfel de problemă.

Avem jucători care chiar dacă nu sunt familiarizați cu această poziție cred că putem apela la ei. Viteza lui Sorescu, viteza lui Rotariu poate să ne ajute, poate apărea acolo Dennis Man. Îmi aduc aminte că și Ianis Hagi a jucat "9 fals" pentru Viitorul. Putem găsi soluții pentru poziția aia. O să avem nevoie de jucători care să atace foarte bine spațiile", a spus Mirel Rădoi, după meciul cu Islanda, citat de Digisport.ro.

După meciul cu Liechtenstein, România va mai avea meciul cu Macedonia de Nord, programat pe 8 septembrie, la Skopje. După 4 runde din grupa J, tricolorii ocupă locul 4, cu 6 puncte, la patru lungimi de liderul Armenia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel