Covid-19 la Australian Open. Nouă infectări. Zeci de jucători se află în carantină
Autor: Alexandru Ichim pe 18 ian, 10:20 | Internațional

Mai multe persoane au fost confirmate cu Covid-19 la Australian Open

Autoritățile din Australia au anunțat că nouă persoane care au legătură cu turneul de tenis Australian Open sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus. 

Nouă persoane care au legătură cu turneul de tenis Australian Open, printre care și un jucător al cărui nume nu a fost dezvăluit, au fost testate pozitiv pentru Covid-19, potrivit premierului de stat din Victoria, Andrew Andrews, scrie CNN

Andrews a apărat decizia de a impune măsuri stricte de carantină concurenților, spunând că „virusul nu te tratează special, așa că nici noi”, pe fondul afirmațiilor unor jucători cum că nu au fost conștienți pe deplin de regulile de carantină înainte de începutul turneului de Grand Slam de la Melbourne pe 8 februarie.

Câți jucători sunt afectați?

 

72 de jucători de tenis se află în carantină ca urmare a contactelor strânse pe zborurile charter ale unor persoane care au dat rezultate pozitive.

Jucătorii trebuie să facă o carantină timp de două săptămâni și nu vor putea părăsi camerele de hotel pentru o perioadă de 14 zile, până când nu vor fi autorizați medical. 

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri