COVID-19. Oamenii de știință vor două săptămâni de CARANTINĂ în octombrie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Oamenii de știință avertizează cu privire la evoluția COVID-19 și vor chiar măsuri dure, precum carantina, pentru a lupta cu al doilea val de coronavirus. 

Se întâmplă în Anglia, care a ajuns la 3.000 - 4.000 de cazuri noi pe zi, brusc, în doar două săptămâni. Oamenii de știință au avertizat ferm Guvernul că sunt necesare două săptămâni de carantină în octombrie, pentru a lupta cu răspândirea COVID, conform The Sun. 

Se fac aceste presiuni pentru că temerile sunt că s-ar putea ajunge la 38.000 de cazuri noi pe zi, ceea ce ar rupe NHS. Guvernul premierului britanic Boris Johnson este acum disperat că oprească răspândirea la scară largă, în condițiile în care cazurile de COVID-19 au explodat, și, încearcă, în același timp, să evite cel mai negru scenariu, al revenirii la carantină. 

Cifrele șocante publicate săptămâna trecută de Imperial College London și Ipsos Mori arată că numărul de cazuri zilnice de infectare cu COVID-19 se DUBLEAZĂ la fiecare 7-8 zile, în Anglia. ”Nu vreau o a doua carantină națională” a spus clar premierul britanic, el considerând că ar înseamna un dezastru. 

”Vom face tot ce ne stă în putință să prevenim” a asigurat Boris Johnson, care consideră că este total greșit să se revină iar la izolarea națională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel