Cozmin Guşă: Problema cu Ghinea, după acelaşi principiu folosit de Clotilde Armand. Nu l-au citit...
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Facebook Cristian Ghinea
Facebook Cristian Ghinea
Cozmin Gușă reacționează cu privire la posibilitatea de respingere a proiectelor din PNRR şi arată care este problema cu ministrul Cristian Ghinea. 

Cozmin Gușă s-a aflat vineri în direct la interviurile DC News și DC News TV unde a vorbit, printre altele, și despre ministrul Investițiilor Europene, Cristian Ghinea, implicat în scandalul PNRR. 

”Problema cu Ghinea, cu omul ăsta, problema este că se cere să fie vedetă după același principiu pe care îl folosește Clotilde Armand. El caută pretexte, se ia la harță cu oricine. Ăștia îl iau în serios pentru că nici ei, la rândul lor, nu or fi citit, de la Ciolacu în jos, oricum nu l-au citit pe Ghinea pentru că dacă l-ar fi citit pe Ghinea și-ar fi dat seama că toată cariera lui de scârța scârța pe hârtie umbla cu escrocherii. Făcea fel și de copy-paste-uri. Nu îmi amintesc să fi citit vreun editorial de-al lui prin care să spună vreo chestie fundamentată. În niciun caz nu puteai să pui la un minister de o asemenea importanță, mai ales că pe banii ăștia ne bazăm, un om incompetent”, a declarat Cozmin Gușă. 

VEZI PNRR. Cozmin Gușă: Nu Ghinea este de vină. El tăia bilete la intrare

Cristian Ghinea, ministrul Investiţiilor Europene, spune că a glumit cu anexele PNRR

Întrebat dacă a reuşit să citească toate anexele din PNRR, după ce, la prezentarea acestuia, a spus că nu a făcut-o, Cristian Ghinea a declarat că a fost o glumă.

"A fost o glumă şi cred că toată lumea a înţeles. PNRR are 1200 de paginii şi mai sunt încă 1000 de pagini de anexe. Suntem singurul guvern care publică şi anexele cu maximă transparenta posibilă. Şi am spus toată lumea să citească să vadă dacă sunt observaţii de făcut. Cred că domnul Ciolacu a citit toate cele 1000 de pagini de anexe şi o să dau extemporal, luni, la moţiunea din Parlament", a spus Cristian Ghinea, la Antena 3.

I-a cerut demisia lui Ciolacu

Cristian Ghinea i-a propus lui Marcel Ciolacu să-și dea demisia dacă PNRR va fi aprobat de Comisia Europeană, iar dacă nu va fi își dă el demisia: „Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”. Ghinea avansează însă data de 30 septembrie 2021 pentru aprobare.

Marcel Ciolacu are o replică la adresa lui Cristian Ghinea, după ce acesta  i-a propus liderului PSD  să-și dea demisia dacă PNRR va fi aprobat de Comisia Europeană, iar dacă nu va fi își dă el demisia.

CITEȘTE AICI: Marcel Ciolacu, răspuns  la provocarea lui Ghinea: Ce demisii ceri tu, Cristian? N-ai plecat?

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel