Craiova, debut de vis în noul sezon. Olguța Vasilescu: Cine e pe primul loc?
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Universitatea Craiova a reuşit a patra sa victorie consecutivă în acest campionat, 2-1 cu FC Voluntari, în etapa a 4-a a Ligii I de fotbal.

Atacantul Elvir Koljic (34) a deschis scorul pentru vicecampioni, din pasa lui Valentin Mihăilă, acesta fiind al cincilea gol al bosniacului în acest sezon, fiind golgheterul la zi al campionatului, aminteşte Agerpres. Ilfovenii au reuşit egalarea după pauză, prin Cristian Costin (57), care a marcat primul său gol în Liga I la o fază în care mai mulţi jucători ai oaspeţilor au rămas nemarcaţi în careul Universităţii.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi (fost tehnician la Voluntari) a obţinut victoria prin golul marcat de Alexandru Cicâldău (71), din lovitură liberă de la 20 de metri, la capătul unui joc neconvingător.

Universitatea a revenit pe primul loc în clasament după acest succes, oltenii având un start perfect de campionat: 4 victorii din 4 meciuri.

Cunoscută ca un suporter înfocat al Craiovei, Imediat după victoria Universităţii, Lia Olguţa Vasilescu a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook:

„Cel mai bun atac, singura echipă cu patru victorii din patru meciuri, cel mai bun golaveraj, cel mai frumos stadion, cei mai inimoși suporteri! Cine e pe primul loc?”, a transmis Lia Olguța Vasilescu, pe contul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel