Craiova vrea să ajute la salvarea lui Dinamo. Fanii olteni au luat FOC
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League
CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League
Fanii Craiovei îi cer imperativ lui Mihai Rotaru, finanțatorul clubului, să renunțe la ideea de a sprijini pe marea rivală, Dinamo.

Universitatea răspunde invitației de a juca în FIFA 20 și acordă, astfel, revanșa «câinilor». În Liga 1 trebuie să existe rivalitate și Știința va merge cu 5.000 de suporteri la meciul virtual de pe Arena Națională", e anunțul postat pe site-ul clubului oltean, în legătură cu partida ce se va disputa mâine, informează GSP.

Doar că ultrașii craioveni refuză acest lucru.

"Nu fi bolșevic! Peluza Nord Craiova se delimitează clar de acțiunea lui Mihai Rotaru de a ajuta clubul milițienesc Дина́мо. Acesta dovedește încă o dată că își depășește atât atribuțiile cât și capacitatea intelectuală, încercând să vorbească în numele suporterilor Științei.

Nu, în niciun caz nu mergem 5.000 in aceasta <deplasare>, în niciun caz nu există 5.000 de suporteri ai Științei atât de iresponsabili încât să facă asta! Generații întregi de suporteri și foști jucători se răsucesc acum în mormânt, văzând această nouă ”acțiune de imagine” lansată de Mihai Rotaru”, au transmis oltenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel