Creatoarea Polidinului, mesaj CLAR. "Da, mă voi vaccina"
Autor: Florin Răvdan pe 26 noi 2020 / 07:11 | Sanatate

Medicul Sylvia Hoişie, în vârstă de 93 de ani, care a făcut parte din echipa ce a inventat Polidinul, a transmis un mesaj clar cu privire la vaccinul anti-COVID-19. 

”Gândiţi-vă la vaccinul antigripal, care n-a prea fost agreat la începuturile sale, iar astăzi îl căutăm în farmacii şi nu-l găsim. Eu mă voi vaccina sigur cu vaccinul anti-COVID, doar nu ştiu dacă şi cum voi putea să-l obţin”, a declarat Sylvia Hoişte.

Testul încrederii publice, cel mai greu

 

”Să nu uităm că ne luptăm cu boala cauzată de COVID de nici un an, în vreme ce alte vaccinuri au avut nevoie de ani de zile ca să devină componente acceptate ale prevenţiei bolilor. Cercetarea medicală a aflat despre existenţa virusului abia din ianuarie 2020, deci de mai puţin de unsprezece luni.

Demonstrarea eficienţei unui asemenea vaccin este o chestiune de durată şi tocmai rapiditatea cu care s-a lucrat acum poate alimenta îndoielile multora. Dar avansul ştiinţei medicale poate garanta succesul unui vaccin preparat chiar şi atât de repede, faţă de standardele obişnuite”, a mai spus ”mama” Polidinului, potrivit adevarul.ro.

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri