Creatoarea Polidinului, mesaj CLAR. "Da, mă voi vaccina"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Medicul Sylvia Hoişie, în vârstă de 93 de ani, care a făcut parte din echipa ce a inventat Polidinul, a transmis un mesaj clar cu privire la vaccinul anti-COVID-19. 

”Gândiţi-vă la vaccinul antigripal, care n-a prea fost agreat la începuturile sale, iar astăzi îl căutăm în farmacii şi nu-l găsim. Eu mă voi vaccina sigur cu vaccinul anti-COVID, doar nu ştiu dacă şi cum voi putea să-l obţin”, a declarat Sylvia Hoişte.

Testul încrederii publice, cel mai greu

”Să nu uităm că ne luptăm cu boala cauzată de COVID de nici un an, în vreme ce alte vaccinuri au avut nevoie de ani de zile ca să devină componente acceptate ale prevenţiei bolilor. Cercetarea medicală a aflat despre existenţa virusului abia din ianuarie 2020, deci de mai puţin de unsprezece luni.

Demonstrarea eficienţei unui asemenea vaccin este o chestiune de durată şi tocmai rapiditatea cu care s-a lucrat acum poate alimenta îndoielile multora. Dar avansul ştiinţei medicale poate garanta succesul unui vaccin preparat chiar şi atât de repede, faţă de standardele obişnuite”, a mai spus ”mama” Polidinului, potrivit adevarul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel