Creştere pensii. Bogdan Chirieac: PNL îi pedepseşte pe pensionari
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că PNL îi pedepseşte pe pensionari dacă nu măreşte pensiile cu 40 la sută de la 1 septembrie. 

Afirmaţia vine după mai multe declaraţii extrem de optimiste ale ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, conform căruia economia României nu ar fi scăzut atât de mult. 

"Rezultă că PNL vrea să îi ardă pe pensionari, crezând că sunt alegătorii PSD şi că aşa se răzbună. Probabil că nu vor să îi atragă de partea lor. Şi-au dat seama că, indiferent ce ar face, oamenii ăştia nu pot fi păcăliţi aşa uşor. Dacă tu spui că în buget sunt bani, şi mai există şi legea bugetului unde creşterea de pensii cu 40 la sută este trecută acolo, ce rost are să le dai oamenilor 10 la sută, în loc de 40 la sută? Se taie pensiile! Dl. Cîţu a spus că are bani. Dacă dânsul nu ştie, cine să ştie? Dânsul spune că are bani în buget şi nu respectă legea pe care singur şi-a dat-o. Atunci înseamnă că e o mişcare politică şi că îi pedepseşte pe pensionari. ", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel