Urmărește emisiunea live
Creştere spectaculoasă a bugetului FĂRĂ concedieri. Primarul Florea: Am reuşit
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a explicat ce s-a întâmplat cu corpul funcţionarilor publici de la nivelul administraţiei pe care o conduce, după ce s-a trecut la digitalizare. 

Primarul Daniel Florea a explicat ce s-a întâmplat cu funcţionarii din cadrul Primăriei Sector 5 după ce administraţia locală a fost informatizată iar interacţiunea directă dintre angajaţii primăriei şi cetăţeni s-a redus la minimum.

Edilul a arătat, în cadrul dezbaterii  “Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?”, organizată de către DC Media Group că a implementat un program de digitalizare, astfel încât cetăţenii să-şi poată rezolva cât mai rapid problemele, chiar de acasă din faţa calculatorului, fără a mai fi nevoiţi să meargă la primărie şi să bată la uşile funcţionarilor. Edilul a spus şi ce s-a întâmplat cu personalul din cadrul Primăriei Sectorului 5, după implementarea programelor de informatizare. 

"Nu s-au redus locurile de muncă. S-a profesionalizat şi eficientizat corpul funcţionarilor publici, motiv pentru care bugetul Sectorului 5 a crescut cu peste 50% în 2018 şi 2019 faţă de anii anteriori", a subliniat primarul Daniel Florea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel