Crețu-Guvern, conflict. Cristoiu: Îl contrazic pe Tăriceanu în direct
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Ion Cristoiu
Ion Cristoiu
Ion Cristoiu l-a contrazis pe Călin Popescu Tăriceanu după ce președintele Senatului i-a dat dreptate Corinei Crețu după ce  europarlamentarului a declarat că nu mai acceptă insultele din partea Guvernului României.

Corina Crețu a făcut astăzi o declarație surprinzătoare cu privire la Guvernul României. ”Chiar vreau să vă anunț public că nu mai accept insultele din partea Guvernului României față de munca pe care o fac” a spus Corina Crețu în sensul că există bani europeni, dar nu sunt proiecte. La puțin timp, Călin Popescu Tăriceanu i-a dat dreptate europarlamentarului. "Sunt convins că este animată de foarte bune intenţii. Cred că ce spunea are mai mult de un sâmbure de adevăr pentru că şi Comisa Europeană are fondurile care sunt alocate pentru acest exerciţiu financiar, dar, într-adevăr, proiectele trebuie să fie pregătite. Nu se pot da bani - vă dăm bani şi făceţi ce vreţi cu ei. Nu! Ei se dau pe proiecte. Şi, din câte ştiu, unuia din proiectele de care se discută de foarte multă vreme la nivelul României, autostrada Piteşti-Sibiu",. a declarat Tăriceanu.

 "Îi toarnă în ureche domnului Juncker tot felul de prostii"

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a contrazis pe Tăriceanu și susține că europarlamentarul este adversara guvernării PSD. "Dacă îmi permiteți să îl contrazic pe domnul Tăriceanu în direct. Doamna Corina Crețu nu este nici bine intenționată și nici sinceră. E o mare adevrsară a guvernării PSD, în speță a lui Liviu Dragnea, este cea care îi toarnă în ureche domnului Juncker tot felul de prostii. Deci după declarația ei de la Bruxelles, mă mir că domnul Tăriceanu, și aici e un semn rău pentru coaliție, a găsit de cuviință să o aprecieze", a declarat Ion Cristoiu la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel