Crima din Cosminele, DETALII MACABRE: Așa s-a asigurat că IUBITA lui A MURIT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Au apărut detalii macabre din crima de la Cosminele, Prahova.

Cristian A., în vârstă de 25 de ani, a fost arestat pentru omor, după ce a recunoscut că și-a ucis iubita. Victima l-a mințit că era cu șapte ani mai tânără și a omis să-i spună, de asemenea, că mai fusese căsătorită și că avea doi copii din două relații anterioare.

Suspectul a declarat că, pe 25 septembrie, a sugrumat-o pe iubita lui și a aruncat-o într-o prăpastie. Apoi, pentru a se asigura că a murit, i-a mai dat un pumn. 

La câteva zile de la crimă, polițiștii au găsit doar fragmente din cadavrul femeii, devorat de animalele sălbatice. 

„Acesta a declarat că, în seara zilei de 25.09.2020, în jurul orei 21:30, în urma unui conflict spontan, ce a avut loc într-o zonă împădurită, din localitatea Cosminele, judeţul Prahova, i-a aplicat victimei două lovituri cu pumnul în zona cervicală, după care a cuprins-o cu palmele în jurul gâtului, sugrumând-o şi eliberându-i corpul după ce aceasta a rămas inertă, realizând că a ucis-o. A susţinut însă că i-a aplicat un pumn şi după ce victima a căzut pentru a vedea dacă mai are vreo reacţie iar apoi a părăsit locul faptei fără a se mai interesa de starea victimei şi fără a anunţa organele de Poliţie sau alte persoane, părţi din cadavrul victimei – devorat de animale sălbatice –  fiind descoperite câteva zile mai târziu”, se arată în referatul de arestare preventivă, potrivit presei locale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel