Urmărește emisiunea live
Crimă Onești. Ce a cerut criminalul după ce a sunat la 112. Una din persoanele sechestrate a vorbit cu operatorul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Bărbatul care a luat ostatici doi muncitori, într-un apartament din Onești, și i-a ucis a sunat de mai multe ori la 112. Ce le-a cerut autorităților.

"La ora 14.38, agresorul a reapelat sistemul național de urgente 112 şi a sesizat că are în locuinţă două persoane şi a solicitat să i se restituie actul de proprietate al apartamentului sau suma de 300.000 de euro, iar în cazul în care aude vreo mişcare pe scara blocului sau prin faţa blocului va trece la executarea celor două persoane care se aflau în posesia sa.

Operatorul de la 112 a solicitat să vorbească cu una dintre cele două persoane sechestrate, iar telefonul mobil a fost preluat de una din cele două persoane sechestrate care a precizat că este sechestrat în apartament şi că a fost ameninţat că va fi ucis dacă se aude vreo mişcare pe stradă sau la uşă. Acest apel s-a derulat pe parcursul a 5 minute şi 41 de secunde. În paralel, polițiștii au discutat şi cu soţia autorului care a declarat că îşi susţine soţul în toate demersurile sale.

La ora 16.39, cel în cauză a apelat din nou 112, cerând să i se facă legătura cu persoane mai importante din sistemul de stat întrucât nu are nevoie de poliție. Acest apel s-a derulat  pe parcursul a 12 minute şi 45 de secunde, timp în care operatorul de la 112 a încercat să îl calmeze", a declarat comisarul şef de poliţie Gheorghe Cristian, director adjunct al Direcției Investigaţii Criminale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel