Crimă Onești. Gheorghe Moroșan a fost detubat. Medicii i-au extras nouă bile de cauciuc din corp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, a fost detubat și poate vorbi.

"Pacientul a fost detubat, se află internat pe Reanimare. A fost testat şi este negativ. Noi suntem spital suport COVID. Pe zona non-COVID avem doar două locuri şi atunci se va da curs procedurii de transfer a pacientului într-o unitate medicală cu Terapie Intensivă non-COVID. Necesită supraveghere postoperatorie de lungă durată, pot apărea complicaţii.

Pacientul va trebui să mai stea internat. Va necesita investigaţii suplimentare care momentan nu sunt disponibile în spitalul nostru.  În acest moment, el ocupa un salon întreg non-COVID, unde avem disponibile doar două locuri", a declarat Anca Băncescu, directorul medical al Spitalului din Oneşti.

"Nu au fost gloanţe, au fost bile de cauciuc"

"Au fost nouă traiecte. Nu au fost gloanţe, au fost bile de cauciuc care au fost extrase, dar vă daţi seama... Posibilitatea de a apărea infecţii, complicaţii este destul de mare. (...) A fost detubat, poate vorbi. Pacientul, momentan, este stabil. Are nevoie de investigații suplimentare", a mai spus medicul.

Luni, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi, în cele din urmă, i-a ucis. Forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor.

Locuința fusese a bărbatului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite. Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia pentru a efectua lucrări. 

Vezi și: Crimă Onești. Ce a declarat soția lui Gheorghe Moroșan în fața instanței

Crimă Onești. Fiica lui Gheorghe Moroșan ar fi sunat la poliție și nu ar fi fost băgată în seamă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel