Criminalul de la Onești, amenințări pe Facebook. „Când voi fi nevoit să-mi fac dreptate, să nu fiu acuzat de terorism!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Criminalul de la Onești, amenințări pe Facebook / Imagine de Firmbee de la Pixabay
Criminalul de la Onești, amenințări pe Facebook / Imagine de Firmbee de la Pixabay
Individul care a luat ostatici și ucis doi muncitori, la Onești, ar fi amenințat pe Facebook că va lua măsuri dacă nu i se face dreptate.

Un moderator de la Realitatea Plus a spus, în direct, luni seară, că răpitorul avertiza pe Facebook, de multă vreme, că va acționa dacă nu i se va face dreptate. 

Vorbim de o persoană care a strâns frustrări în ani. N-o să dau numele acestei persoane în acest moment pentru că vorbim de o anchetă în desfășurare care ar putea să aibă și alte ramificații.”, a spus moderatorul TV.

Într-o postare din 2016, bărbatul ar fi scris, considerându-se nedreptățit, că „în cazul în care nu vor fi luate măsuri, voi fi nevoit să-mi fac dreptate. Atunci, să nu fiu acuzat de terorism. Va fi singura cale spre rezolvarea problemelor mele.”

Amintim că luni, individul de 68 de ani a luat ostatici doi muncitori. Aceștia din urmă lucrau în apartamentul pe care bărbatul de 68 de ani l-a pierdut în urma unei decizii judecătorești. 

După apelul la 112 al răpitorului, au urmat cinci ore de negocieri eșuate. Cei doi muncitori au fost uciși, iar bărbatul de 68 de ani se află în stare gravă la spital. 

Soția lui ar fi blocat apartamentul de deasupra. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pentru două fapte de complicitate la lipsire de libertate și va ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel