Criminalul din Galați a fost prins. A murit bărbatul înjunghiat pe stradă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
Polițiștii l-au prins pe atacatorul din Galați care a omorât aseară un bărbat pe stradă. 

Bărbatul înjunghiat pe stradă, în noaptea de joi spre vineri, în parcarea unui bloc din Galați, a murit. Polițiștii l-au prins și pe criminal, care se pare că și-ar fi așteeptat victima, scrie Mediafax. 

Bărbatul de 39 de ani înjunghiat joi seara în parcarea unui bloc din Galați a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l readuce la viață. La scurt timp după agresiune, polițiștii l-au prins pe autor și l-au reținut.

Victima a fost așteptată 

Primele informații arată că victima a fost așteptată de agresor și înjunghiată în gât și în abdomen. Surse din cadrul anchetei spun că a fost vorba despre o răfuială din lumea interlopă.

În acest caz, cercetările se fac pentru infracțiunea de omor calificat.

Cine este bărbatul 

Bărbatul mort, în vârstă de 39 de ani, ar fi fost cunoscut grept Gabi 'Șef', membru al Clanului Ogeaca. El ar fi lăsat în urmă trei copii, conform Realitatea PLUS.

Antena 3 a anunțat, aseară în jurul orei 23:15, citând cadre medicale, că bărbatul înjunghiat este cunoscut cu antecedente penale.

Atac sângeros în plină stradă 

Vă reamintim că un conflict sângeros între interlopi a avut loc, joi seară, la Galaţi. Un bărbat a ajuns la spital în stare critică, după ce a fost înjunghiat în stradă.

Un bărbat despre care se crede că ar fi membru al lumii interlope din Galați a fost înjunghiat în plină stradă. Incidentul a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc, iar victima a ajuns în stare foarte gravă la spital. Surse apropiate anchetei spun că bărbatul are antecedente penale și este posibil ca atacul să fie o răzbunare a unor rivali.

„A fost un conflict între doi bărbați. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și în abdomen. A fost lovit cu un cuțit. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Din câte am înțeles a intrat în stop cardiorespirator”, a explicat Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Poliția și procurorii încearcă să afle cine este autorul atacului, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel