Criminalul Esterei, fetița de 5 ani din Baia Mare, a fost CONDAMNAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Criminalul Esterei, fetița de cinci ani din Baia Mare, și-a aflat sentința, la doi ani de la faptă.

Alex J., ucigașul Esterei, a fost condamnat definitiv. Tribunalul Maramureș a decis că tânărul va fi internat 15 ani într-un centru de detenție.

Criminalul credea că va scăpa nepedepsit, după ce, mai bine de un an, în ciuda interogării și a prelevării ADN-ului, n-a fost pus sub acuzare. Dr. Dorin Dumitran, profilerul Poliției Române, declara că „nu ne așteptam la o așa capacitate de autocontrol de la un minor”.

În motivarea deciziei arată că Alex J. a prins-o pe fetiță de mâna dreaptă, în zona încheieturii, a tras-o înspre el şi, deşi victima a opus rezistenţă, a trântit-o pe spate şi s-a aşezat peste ea. Apoi, i-a tras pantalonii scurți cu care era îmbrăcată şi a început să întreţină relaţii sexuale, el având pantalonii în vine, potrivit Libertatea. Ulterior, Estera a fost lovită cu o cărămidă. 

În dimineața zilei de luni, 30 aprilie 2018, Estera, în vârstă de cinci ani, una dintre cei nouă copii ai unei familii sărace, a ieșit la joacă în fața blocului și nu s-a mai întors acasă. Seara, în jurul orei 23.00, familia a sunat la 112.

Până să ajungă Poliția, trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit de sora și fratele ei, într-o clădire dezafectată din zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel