Cristi Dănileț, pe TikTok. L-a lăsat MUT pe Mircea Badea. ”Doamne Ferește!” - VIDEO
Autor: Irina Constantin pe 05 aug, 09:59 | Mass-media

Captură foto TikTok

Mircea Badea a difuzat, în emisiunea ”În Gura Presei”, un video cu judecătorul Cristi Dănileț, publicat pe TikTok. 

”Să vedem, totuși, un magistrat din România, Cristi Dănileț, este judecător, care se postează pe TikTok. E foarte mișto, sunt fan, îmi place să văd magistrați, oameni care bă... Dumnezei pe pământ! Deci magistratul e Dumnezeu pe pământ, mai ales dacă este judecător. Haideți să vedem pe onorata instanță, Cristi Dănileț, într-un filmuleț de pe TikTok” a spus Mircea Badea în emisiune. 

El a difuzat un video în care Cristi Dănileț tunde gardul viu din curte, filmare publicată chiar de Cristi Danileț pe Tik Tok. După difuzare, au urmat momente de tăcere în emisiunea ”În Gura Presei”. Practic, l-a lăsat mut pe Mircea Badea, care n-a putut spune decât ”Încă o dată”. 

”Sincer vă spun, e un punct de vedere strict personal, cred că interlopii sunt ultima mea problemă (discutând anterior despre uciderea lui Emi Pian, lider al clanului Duduianu). Adică, hei, tocmai am văzut onorata instanță. Numai de COVID se testează lumea zilele astea? Adică examene medicale de alte specialități nu se mai desfășoară? Ăsta nu trebuie să se testeze de nimic, adică Doamne Ferește. Eu cred că a văzut filmul ăla American Pshyho. Știi ce zic? Cred că l-a văzut, i-a plăcut și a zis să facă un remake.” a întrebat Mircea Badea. 

 

@cristidanilet

Oi fi eu ##horror, dar nu e film de ##groaza.

♬ sunet original - cristidanilet

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri