Cristian Buşoi anunţă "cea mai rezonabilă variantă de premier". Nu e Orban
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cristian Bușoi
Cristian Bușoi
Europarlamentarul Cristian Buşoi, vicepreşedinte PNL, a anunţat că în acest moment, cea mai rezonabilă variantă de premier pentru coaliţia guvernamentală ar fi Florin Cîţu. 

Întrebat la RFI care este soluția cea mai rezonabilă pentru formarea Guvernului, Cristian Bușoi a răspuns: ”Prima noastră variantă de negociere și soluția noastră pe care am decis-o este aceea cu Florin Cîțu-premier. Este un lider politic care a căpătat experiență în acest an, ca ministru de Finanțe, cunoaște foarte bine situația. Evident, participând la toate ședințele de Guvern, cunoaște și partea de gestionare a pandemiei, partea medicală. La șefia Camerei, în această situație cu Florin Cîțu, PNL îl susține pe Ludovic Orban”.

USR respinge variantele. Ce răspunde liderul PNL

”Haideți să-i lăsăm pe liderii partidelor să se reunească, să discute mai aplicat, ce soluții de a debloca situația există și sigur, urmează și a doua rundă de consultări și președintele României îi poate sfătui pe liderii viitoarei coaliții de guvernare. Orice fel de rigiditate nu duce decât la prelungire și la imposibilitatea de a găsi un acord.

Propunerea cu Dacian Cioloș nu poate fi una ușor de înfăptuit, totuși, USR PLUS nu a câștigat aceste alegeri și nu e nici măcar partidul cu cea mai mare pondere în viitoarea coaliție de guvernare. De aceea, aș fi puțin rezervat în a crede că poate fi posibilă varianta aceasta”, a mai spus Buşoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel