Cristian Seidler (USR), după declarațiile lui Vlad Voiculescu: Vreau să demontez două fake news-uri
Autor: Doinița Manic pe 16 apr, 12:05 | Personalități politice

Facebook Cristian Seidler

Deputatul USR-PLUS Cristian Seidler susține că nu s-a discutat numele viitorului ministru al Sănătății.

"Corectez două fake news-uri de până acum. Primul fake news este acela că USR l-au dorit la Ministerul Sănătății pe domnul Adrian Wiener și PLUS pe Ioana Mihăilă. Eu fac parte din Biroul Național Reunit al USR PLUS. Eu vorbesc despre faptul că o asemenea discuție în Biroul Național reunit nu a existat. În această structură nu a existat vreo discuție despre numele viitorului ministru al Sănătății. Acesta este un element.", a declarat Cristian Seidler la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Raluca Turcan îi dă replică lui Vlad Voiculescu: O astfel de declarație trebuie însoțită de argumente, dacă există responsabilitate

Cristian Seidler a fost întrebat de ce Vlad Voiculescu nu a vorbit despre faptul că numărul oficial raportat de decese cauzate de Covid-19 nu ar fi real atunci când era ministru. Deputatul a încercat să explice ce a vrut de fapt Voiculescu să spună prin aceste declarații.

"Vlad Voiculescu a răspuns la această întrebare în cadrul conferinței de presă, spunând că este nevoie de o schimbare a metodologiei, pentru că după părerea dânsului problema de raportare a numărului de decese se naște din metodologia de raportare și că a constituit la Ministerul Sănătății, atunci când s-a atras atenția asupra acestui lucru, când au venit informații despre posibile discrepanțe, ca să se analizeze care să fie modificările aferente. Asta a spus în conferința de presă.", a adăugat Cristian Seidler.

VEZI ȘI: Voiculescu, ”mare fan al transparenței”, spune că sunt raportate mai puține decese COVID: Nu pronunț cifre, nu dau exemplu concret, dar CRED că sunt semnificative

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri