Cristiano Ronaldo, MESAJ despre coronavirus. Ce sfat dă fotbalistul, după infectare
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 16 oct, 23:14 | Fotbal

Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo a lansat un mesaj important despre coronavirus către fanii săi de pe rețelele de socializare.

Conform Daily Mail, atacantul de 35 de ani al lui Juventus Torino le-a cerut urmăritorilor să „respecte, dar să nu se teamă” de coronavirus, în primul comentariu public de la infecția de marți.

Ronaldo a început făcând referire la Vitamina D, un element important în lupta cu coronavirusul. „Soarele ajută mult. Oamenii nu au această percepție, dar face foarte mult bine. Când am ocazia, mă bronzez puțin. În Torino este mai dificil, dar întotdeauna încerc să am parte de 20-30 de minute de lumină naturală”, a declarat portughezul.

Sănătatea este importantă

 

„Îmi place la nebunie să stau pe terasă, în soare, este foarte important. Să ai niveluri mari de Vitamina C și D, Selenium, Omega 3... să mănânci cum trebuie și bine, să faci sport. Multora nu le place, dar și să mergi la o plimbare e important. Să dormi bine, să ai parte de o noapte odihnitoare este cel mai bun tratament”, a continuat sportivul de performanță. „Vă doresc tuturor sănătate și vă cer din tot sufletul să nu fiți temători de virus și să vedeți realitatea, dar să-l respectați”.

          Vezi această postare pe Instagram                  

“Não deixes aquilo que não podes fazer atrapalhar o que podes fazer”????

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe Oct 16, 2020 la 3:58 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri