Cristiano Ronaldo vrea să îşi încheie cariera la clubul care l-a lansat
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cristiano Ronaldo vrea să îşi încheie cariera la clubul care l-a lansat
Cristiano Ronaldo vrea să îşi încheie cariera la clubul care l-a lansat
Starul portughez Cristiano Ronaldo vrea să îşi încheie cariera la Sporting Lisabona, clubul s-a lansat ca fotbalist profesionist, sub comanda antrenorului Ladislau Boloni, anunţă presa sportivă lusitană şi italiană. 

Conform ziarului Record şi canalului de televiziune Sport Mediaset, Ronaldo doreşte să îşi ducă până la capăt actualul contract cu echipa italiană Juventus Torino, scadent în iunie 2022, iar apoi să se transfere la Sporting, când avea avea 37 de ani.

'Ronaldo are o idee pentru viitorul său, pe care o vom dezvălui aici în premieră: vrea să-şi încheie ciclul la Juventus şi apoi să joace doi ani la Sporting', a declarat jurnalistul italian Claudio Raimondi pentru programul 'Pressing' al postului de televiziune Sport Mediaset.

Acesta a explicat, totodată, că Ronaldo vrea să o ajute pe Juventus să se claseze între primele patru formaţii din Serie A în acest sezon, pentru a se califica în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. Atacantul portughez s-a făcut remarcat duminică, reuşind o dublă în meciul pe care Juve l-a câştigat în faţa lui Udinese (2-1).

Cristiano Ronaldo s-a despărţit de Sporting Lisabona în 2003, când s-a transferat la Manchester United, de unde a ajuns apoi la Real Madrid, şase ani mai târziu. El joacă la Juventus din vara anului 2018, scrie Agerpres.

VEZI ȘI Messi și-a invitat colegii de la Barcelona la un grătar la reşedinţa sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel