Cristina Joia, externată. Ce urmează pentru designer, după ce a fost bătută în supermarket
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură Știrile Pro TV
Captură Știrile Pro TV
Cristina Joia, vedeta PROTV care a fost bătută într-un supermarket acum o săptămână, a fost externată. 

"Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.
Mi-am dorit să pastrez o masură vis-a-vis de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta.

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!

În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor asa ca am facut tot ce tine de mine inca din spital!

Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai vostri. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!", a scris Cristina Joia pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel